Oktober 2011


5

Shopping!

Hallo søte lesere!Jeg har hatt en strålende lørdag! Håper dere har hatt det samme! Jeg dro tidlig på shopping med foreldrene mine!Det var kjempe kjekt! Jeg skal begynne å trene, og forhåpentligvis miste en del fett og slikt til sommeren! 


  Love it! :DBukse-Cubus  Jakke- twentyfour   Joggesko -adidas 

 

Hva synes du? 


2

Pakke i posten!

Heii alle sammen! ♥ Nå er det påske ferie! Skal være med venner og familie i ferien.+ Skal kanskje reise til Bergen. Jeg har aldri vært i Bergen før! Jeg fikk en pakke i posten fra Minde! De har en konkurranse. (på nettsiden) Nå skal jeg ut og spille slåball med vennene mine! 

Hva skal du i dag? :D


2

Bilder fra helgen!

Hey! Tenkte jeg kunne legge ut noen få bilder fra helgen.I helgen var jeg sammen med Michelle. Vi koste oss like mye som alltid! Det var nydeligt vær hele helgen me en gradestokk så målte 15-17 grader. Herligt!
Hva synes du om bildene? 


5

Sommer!

Heii!♥ I dag har jeg vært med Michelle,vi har tatt masse bilder.


Hva synes du? 


7

Hjemmelaget croissanter!

Elsker livet akkurat nå! Sola skinne + ♥ Mamma er verdenes beste kokk!Nammm  

Hva synes dere? Liker dere croissanter?


11

Nails passion! Verdens fineste negler!

Heei♥! I dag tenkte jag å vise dere lidenskapen til ei venninne fra Romania.Hun er kjempe flink! ♥ Jeg er så sjalu på neglene hennes! Hun har verdens fineste negler! Jeg er forelsket! 

Hva synes du?2

Superkul-stort sminkesalg 70%!


http://superkul.no 

Det er en av norges største nettbutikker, her inne kan du finne alt fra sexy undertøy til skjerf og vesker. Piercinger, topper for gutter og jenter. Her finner du det meste. Det er også masse tilbud her inne, så det er bare å bestille det du vil ha, så får du det i posten!  Nettsiden er helt trygg, og har en kjempe rask leveringstid! Akkurat nå er det stort salg!

Ser du noe fint på bildet over?


3

How to win my heart!De er så søte!

Hva synes du?

School blogging

Nå sitter jeg her medMarie og øver på Naturfag prøven. Kjempe koselig!  ... NOT! Vi har om sex og samliv.Gleder meg til når vi er ferdig med det!  Dere kan også besøke bloggen til Marie!


Fake a smile!

Snakkes senere!

Er du på skolen?

Sponsetblogg.no

 

Heey! Jeg har registrert meg på sponsetblogg.no .Jeg har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen men uten lykke. Men i dag registrerte jeg meg hos sponsetblogg.no som kan hjelpe meg. De har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag.
 

Har du registrert deg på sponsetblogg.no ?
 

 


4

Shopping med mamma i går

Heey! I går var jeg med mamma på shopping. Kjempekoselig! Vi var på Amfi for og handle, men både jeg og mamma trengte noen nye topper så vi dro en tur innom Cubus.Hva synes du ? 


7

Hater når det skjer!

:(

Magne Gundersen fra Luksusfellen på TV2-har besøkt skolen vår

Heey! Idag på skolen fikk vi besøk Magne Gundersen fra Luksusfellen på TV2. Han lærte oss hvordan vi kan bruke pengene mer fornuftig. Det var veldik kjekt! Jeg har alltid vært interessert i økonomi! Jeg har veldig lyst til å gå på økonomi linje (vgs.) 

Har Magne Gundersen besøkt skolen deres?  


3

Vgs. kjemitimen-video

Heey! Sorry for dårlig blogging i det siste, men har hatt for mye å gjøre rett og slett. Nå er jeg tilbake for fullt.

Her kommer en video (kjemitimen) ;D

video:movie


Hva synes du?


10

Photoshoot del.1

Hva synes du om bildene? 


5

1. mars

Heeei!♥ I i dag har vi, jeg i vertfall hat bare koselige timer på skolen (musikk,sømming og mat&helse). Vi har laget lasagne og salat i mat og helse timen. Jeg elsker lasagne!

MAMMA ER BEST!


Nammmm♥

Jupp, var ute å jogget  i dag jeg, whopwhop ...

Heheee...

Har du sømming på skolen? 

Snakkes

Mitt Navn
Hei! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."Design by

Photobucket
hits